Първата писта за моторни спортове в България ще стане факт

...
Първата писта за моторни спортове в България ще стане факт
Коментари Харесай

Божков обеща: Ще направя първата писта за моторспорт в България

Първата писта за моторни спортове в България ще стане факт след завръщането на Васил Божков у нас. Новината заяви точно той по време на среща с жителите на Благоевград. Фен на автомобилните и мотоспортовете попита предприемача какво мисли за неналичието на такова оборудване у нас. Най-близката сходна писта е в Серес и това е проблем, който вълнува всички мото-фенове в България.

Божков, който също е почитател на високите скорости, употребява случая да разгласи, че персонално се ангажира с построяването на първото такова оборудване у нас.

„ Като се прибера в България, мога да направя такава писта”, съобщи той и уточни, че уместно място има в близкото до столицата село Равно поле. Той означи, че пистата няма да излезе доста скъпо:

„ Това ще е подарък за автомобилистите персонално от мен”, сподели основателят на партията „ Българско лято”.

Пистата ще може да се употребява за мил, дрифт и така наречен тайм атак надпревари. На сходни уреди се организират още професионални курсове и образования, картинг и всевъзможни свързани събития.

В поддръжка на спорта „ Българско лято” обаче ще зарадва още тази събота, 3 юли, почитателите на бързите коли. На летище „ Кърналово” край Петрич ще се организира тунинг и дрифт фестивал. В шоуто ще има дрифт осъществявания, дрифт такси, стънт каскади, каране на автомобил на две гуми и други изненади. Организатори на първото сходно шоу в Петрич, с изключение на Гражданска платформа „ Българско лято”, са Insane Drift Team и Extreme Attack. Още за събитието вижте тук:
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР