Първата партида от хуманитарна помощ за бежанците от Донбас вече

...
Първата партида от хуманитарна помощ за бежанците от Донбас вече
Коментари Харесай

Пристигна първата хуманитарна помощ за бежанците от Донбас

Първата партида от филантропична помощ за бежанците от Донбас към този момент е пристигнала в Ростовска област , заяви РИА. Тя е изпратена от Руския Червен Кръст.

Тя е пристигнала в центъра за събиране на филантропична помощ в Ростов на Дон и съдържа артикули от първа нужда . Предстои да стартира тяхното разпределение.

 Донецк бежанци Българска телеграфна агенция
" В първата партида от филантропична помощ от Руския Червен Кръст има към 5 тона нужни за бежанците артикули и артикули ", сподели за РИА Новости Павел Савчук. По думите му в цялата страна реагират доста хора, които желаят да оказват помощ на бежанците от Донбас .

" В първата партида сме присъединили облекла, обувки, хигиенични средства, антисептици, бебешки пелени и доста други ", добави Савчук.



Ситуацията в Донбас ескалира в последните дни. Ръководство самопровъзгласилите се републики Донецк и Луганск организират краткотрайна евакуация на жителите в Ростовска област във връзка със " опасността от настъпление на Украйна ", добавя съветската медия. Първите евакуирани бяха дамите, децата и възрастните хора.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР