Първата отпаднала двойка от “Един за друг 5 са младото

...
Първата отпаднала двойка от “Един за друг 5 са младото
Коментари Харесай

Емо след “Един за друг”: Бих участвал в “Игри на волята” 6

Първата отпаднала двойка от “Един за различен ” 5 са младото семейство Кристина и Емилиян от Добрич. Кики и Емо, както ги назовават приятелите им, гостуваха в подкаста “Един без различен ”, където описаха за прекарването си в любовното предаване и разкриха коя е най-голямата им фантазия.

Кики и Емо споделиха пред водещата Денислава Велкова, че са разочаровани, че са отпаднали. Те признават обаче, че са се показали едва в последната седмица. Емо показа, че още от първите дни е схванал, че Тихомир не ги харесва и това си е проличало и в последната игра. Най-близки след формата ще им останат съквартирантите им във Вилата на любовта - Сияна и Светльо, както и съседите им по стая Крис и Марго и Венци и Михаела.

Емо разкри пред Денислава, която е взела участие в “Игри на волята ”, че се е записал на кастинг за рисковото риалити. Той показа, че към момента има предпочитание да взе участие, въпреки че се е контузил преди 8 месеца и не е в пикова физическа форма.
Кики и Емо описаха в “Един без различен ” по какъв начин са се срещнали в дискотека в Добрич. Той я шокира с имитация, която я кара да се чуди дали в действителност я харесва или не. Те споделиха и за сложния си живот в Германия и повода да се върнат да живеят в родния си град.

Какво предизвикателство насочи Денислава към Емо? Гледайте епизодите на подкаста в NOVA PLAY, и.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР