Първата от тях е отвличане. Местните дават най-много вяра на

...
Първата от тях е отвличане. Местните дават най-много вяра на
Коментари Харесай

Сплитат няколко версии около мистериозното изчезване на момичето в Болярино

Първата от тях е похищение. Местните дават най-вече религия на този сюжет и считат, че откакто се подвигна медиен звук, похитителят е размислил и я изоставил, съобщи " Марица "

 

Няколко неща сочат към тази версия. Първо, че дребната Рейсян е била вързана. Второ, че е открита на място, което денем било обхождано неведнъж както от локални, по този начин и от униформени със следови кучета. Трето, по тялото й е имало следи от принуждение. 

 

Вторият вероятен сюжет е обезчестяване. Някои считат, че Рейсян е била взета принудително, след което отведена на безшумно място, с цел да може похитителят да засити нагона си. Към тази версия сочат открити чаршафи до мястото, където откриха Рейсян. 

Третата и минимум допустима версия, съгласно осведомени, е момичето единствено да е избягало, след което да е инсценирало всичко. 

 

Полицията работи по всички сюжети. Към момента в селото продължава засиленото наличие на униформени. Районът, където бе намерено момичето, към момента е отцепен. Изземват се и се гледат записи от видеокамери. 

 

Очаква се по-късно през днешния ден мистерията да бъде разбулена с брифинг на полицията и прокуратурата. Образуваното досъдебно произвеждане е за похищение. Разпитват се родителите на момичето. То все още е в болница. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР