Първата официална снимка на Ергенът и гаджето му взриви мрежатаПървият

...
Първата официална снимка на Ергенът и гаджето му взриви мрежатаПървият
Коментари Харесай

Първата официална снимка на Ергенът и гаджето му взриви мрежата

Първата публична фотография на Ергенът и гаджето му взриви мрежата

Първият ерген Виктор Стоянов, по който месеци наред въздишаха родните бръмчалки, най-сетне се появи публично с половинката си Мария.
Договорът на мачото с предаването изтече
и към този момент не е нужно да се преструва на самостоятелен мъж, само че фенките скочиха против избора му на обичана и разясняват в мрежата, че е много неугледна.

Официалната другарка на Виктор очевидно се разграничава от всички кандидатки за сърцето му. Мария няма пластични корекции по себе си. Облича се непретенциозно и е едвам на 25 години.
Мария е от известно семейство с благоприятни условия,
а преди време самата тя е вносител на известна алкохолна напитка, писа „ България Днес “.

Малко преди старта на новия сезон на шоуто по bTV Стоянов към този момент има свободата да се разхожда с приятелката си – блогърката Мария Тарашманова.
Тя побърза да качи фотоси в персоналния си профил,
с цел да сложа завършек на слуховете. Кадрите са правени по време на техни пътешестване още преди месеци, само че едвам в този момент виждат бял свят.

 

 

Мария и Виктор се срещат малко след фотосите на предаването в Турция предишното лято, издават близки до двойката. Първоначално, след  като връзката им стана известна, имаше клюки, че тя датира още преди шоуто
и от самото начало Виктор единствено се е преструвал на самостоятелен.
Истината е, че по време на фотоси той в действителност е бил самичък, само че излъчването на епизодите по малкия екран продължи месеци след края на снимачния развой.

Тъй като тайната за персоналния живот на Ергена по време на предаването е съществена точка от контракта му с продуцентите мачото прецизно крие гаджето си.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР