Първата ни ракета излиза за първия 1/8-финал на Ролан Гарос

...
Първата ни ракета излиза за първия 1/8-финал на Ролан Гарос
Коментари Харесай

Ролан Гарос НА ЖИВО: Григор Димитров - Стефанос Циципас

Първата ни ракета излиза за първия 1/8-финал на Ролан Гарос в своята кариера. Негов съперник ще бъде шестият в международната класация Стефанос Циципас. Мачът ще започва към 13:30-14:00 часа българско време и ще можете да го следите .

 Григор излезе за 1 час на корта, разруши своя конкурент и ще играе на 1/8-финалите Григор излезе за 1 час на корта, разруши своя конкурент и ще играе на 1/8-финалите
Най-добрият български тенисист Григор Димитров се класира за 1/8-финалите на последния за годината шампионат от Големия шлем - Ролан Гарос...
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Българинът имаше късмет до този миг и след положително стичане на събитията се изправяше единствено против тенисисти отвън топ 100 на международната класация. Той не даде нито сет, като се оправи поредно с Грегоар Барер, Андрей Мартин и Роберто Карбайес.
Този път трудността е надалеч по-сериозно. Младият грък си обезпечи дуел с Димитров, откакто се оправи с Хауме Монар (3:2 сета), Пабло Куевас (3:0 сета) и Аляж Бадене (2:0 сета и отказване). Никога до момента Циципас и Димитров не са се срещали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР