Първата ни ракета Григор Димитров се счита за не по-слаб

...
Първата ни ракета Григор Димитров се счита за не по-слаб
Коментари Харесай

Григор Димитров: Не съм много далеч от Алкарас и Джокович

Първата ни ракета Григор Димитров се смята за не по-слаб от най-големите имена в тениса сега. Според хасковлията той има сили и против първите в ранглистата – Карлос Алкарас и Новак Джокович.

„ Това, че отпаднах в последните шампионати от Алкарас и Джокович не ми разреши да покажа на корта всичко, което върша на подготовка. Но това за следващ път ми сподели, че в тениса границите са прекомерно дребни. Не мисля, че съм доста надалеч от тези двамата, както и не мисля, че съм надалеч от най-хубавото си равнище. Чувствам се добре във всички етапи – движа се добре по корта, блъскам чудесно топката “, показа Димитров на корта в Женева.

 Снимка: БГНЕС/EPA/SEBASTIEN NOGIER

„ Наистина имам вяра, че в идващите месеци могат да ми се случат хубави неща. Няма какво повече да потвърждавам на никого, с изключение на може би на себе си, че към момента съм кадърен на хубави неща. Вярвам в това и работя доста, с цел да се случи “.

„ Често съм идвал тук за почивка и обичам шампионата. Ние, тенисистите, сме в най-хубавите условия. Има доста работа, която е свършена от уредниците и доброволците, с цел да е сполучлив шампионатът. Вече 14 години съм в професионалния тенис и мога да ви кажа, че е същинско наслаждение да съм тук. Има качество на всяко равнище “, добави Гришо.

Етикети: Григор Димитровтенис
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР