Първата ни ракета Григор Димитров се класира за четвъртфиналите на

...
Първата ни ракета Григор Димитров се класира за четвъртфиналите на
Коментари Харесай

Гришо: Очаквам с нетърпение мача с Алкарас

Първата ни ракета Григор Димитров се класира за четвъртфиналите на Мастърс шампионата в Маями за първи път в кариерата си. На осминафиналите той победи Хуберт Хуркач с 3:6, 6:3, 7:6(3).

" Най-накрая. Често осъдено, последният четвъртфинал на шампионатите Мастърс ми липсваше. Този шампионат беше като криптонит за мен ", показа Гришо след триумфа си.

" Днес беше доста тежка борба. Хуби е необикновен човек. Бях благополучен, че останах в мача и имах такава добра серия. Той е толкоз сложен противник, толкоз ловък по корта. Физически и двамата се раздадохме през днешния ден. Беше прелестен мач, в който да участваш ", добави той.

На четвъртфиналите Григор ще се изправи против носителя на две трофеи от Големия шлем Карлос Алкарас, който през вчерашния ден победи Лоренцо Музети с 6:3, 6:3.

" Очаквам с неспокойствие мача. Всеки желае да провокира най-хубавите в света. Очевидно е, че той играе необикновен тенис, само че и аз го върша. Той е доста непрекъснат. Ако изчистя играта си малко, може да бъде много забавно. Вълнувам се, тъй като това са мачовете, които желая да играя. За първи път на четвъртфинал тук, това ми дава спомагателен подтик ", сподели Григор във връзка идващия си противник.
 Григор Димитров надви над Хуркач в инфарктен мач
Григор Димитров надви над Хуркач в инфарктен мач

Следващият съпреник за Гришо ще е Карлос Алкарас
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР