Първата ни ракета Григор Димитров даде интервю за британското издание

...
Първата ни ракета Григор Димитров даде интервю за британското издание
Коментари Харесай

Гришо разкри нещо важно за феновете си

Първата ни ракета Григор Димитров даде изявление за английското издание на " The Drum ". В него българинът показа, че за него няма по-глобален спорт от тениса. Той добави, че обича да демонстрира неща от живота си на своите почитатели.

„ Работя единствено с марки, които одобрявам и пасват на личността ми. Не мисля, че връзката ми с Häagen-Dazs можеше да е по-естествена и за мен е привилегия да съм част от фамилията “, съобщи международният номер 4.

„ Няма по-глобален спорт от тениса. Състезаваме се по целия свят в продължение на 11 месеца през годината. Миналата година играх в 14 страни на 5 разнообразни континента, което е необикновено “, добави Димитров, написа Блиц.

„ Любимото ми нещо за обществените мрежи е, че мога непосредствено да споделям с почитателите си. Обичам да им демонстрирам неща от живота ми отвън корта. Мисля, че в днешно време последователите се усещат по-близки до нас и по тази причина това е значимо. Винаги би трябвало да намираш салдото със обществените мрежи, тъй като могат да те разсеят “, приключи българинът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР