Първата на Витоша обособена зона за спускане с шейни ще

...
Първата на Витоша обособена зона за спускане с шейни ще
Коментари Харесай

Откриват първата на Витоша обособена зона за спускане с шейни

Първата на Витоша обособена зона за втурване с шейни ще бъде открита по самодейност на „ София – европейска столица на спорта " тази събота, на 23 януари, в границите на " Витоша зимен фест 2021 ".

Традиционният към този момент снежен празник край хижа " Алеко " ще сложи начало на богатата годишна стратегия. Фестивалът се организира за шеста поредна зима като продължение на Световния ден на снега. Глобалната самодейност се провежда за десети път и в този момент сплотява близо 110 фестивални, спортни и занимателни събития в световноизвестни зимни центрове като част от интензивностите в чужбина този път поради здравните ограничения са онлайн.

Мястото на „ Шейни зона “ е малко над хижа „ Алеко “, на 250 м настрана, до остарелия скивлек „ Боби “. Фестивалната стратегия планува от 10 до 13:30 ч. снежни надпревари и състезания, занимания и награждаване на на призьорите.

За да може повече хора да се качат в планината, в този ден ще бъдат пуснати спомагателни автобуси по маршрута на автобусна линия № 66.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР