Първата мисия до Луната от повече от 50 години насам

...
Първата мисия до Луната от повече от 50 години насам
Коментари Харесай

Смелите планове на NASA за Луната

Първата задача до Луната от повече от 50 години насам бе отсрочена за 2025 година Но в NASA кроят съществени проекти в вероятност, които споделят с всички нас и ни карат да мечтаем самоуверено.
 NASA, Artemis, задачата до Луната и за по кое време се отсрочва
Мисията до Луната се отсрочва

Какви са аргументите и новите периоди

Като част от задачата Artemis галактическата организация възнамерява да откри дълготрайно човешко наличие на Луната. Но с цел да могат хората да съществуват на повърхността й, ще се нуждаят от сила. А там, както знаем, няма електрическа мрежа...

Затова след дълго разглеждане на другите други възможности от NASA са стигнали до извода, че нуклеарен реактор е най-хубавото решение . " Осигуряването на сила в обилие ще бъде от основно значение за бъдещото проучване на Космоса ", безапелационни са учените.
 Снимка 554811

А нуклеарното разделяне на този стадий наподобява като най-практичната алтернатива за генериране на сила на Луната. От галактическата организация и Министерството на енергетиката на Съединени американски щати насочиха апел към фирмите в енергийния бранш за създаване на планове на енергийни системи за нуклеарно разделяне , които биха могли да се изпратят на повърхността на Луната и да действат безпроблемно там.

Трябва да се има поради, че потребностите на заселниците ще са малко по-различни и повишени спрямо тези на елементарните, земни семейства - като работещи системи за поддържане на живота, зареждане на лунни ровъри и научни опити, предава Science Alert.

NASA is Putting a Nuclear Reactor on the Moon—Here’s What You Should Know: NASA announced a new ambitious project within the framework of the Artemis program, which will see the return of humans... The post NASA is Putting a…
— Troubled Minds: A Conspiracy Podcast (@TroubledMindsR)
Затова бъдещите нуклеарни системи ще би трябвало да могат да създават най-малко 40 киловата сила , пресмятат от организацията. Най-обещаващите енергийни планове ще бъдат подбрани през февруари идната година и фирмите ще имат 12 месеца да разработят техни концептуални модели. А до използването на някой от тях на процедура явно ще минат години.
 NASA, LunaNet и ще подсигури ли галактическата организация интернет на Луната
Ще има ли интернет на Луната

И първата стъпка към какво е той

И когато Луната един ден има личен енергийна мрежа , това ще изстреля проучването на Космоса на напълно друго равнище.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР