Първата Мис България“ - Бранимира Антонова, която се окичва с

...
Първата Мис България“ - Бранимира Антонова, която се окичва с
Коментари Харесай

Първата Мис България живее без стотинка пенсия в Ница

Първата „ Мис България “ - Бранимира Антонова, която се окичва с най-престижната корона у нас през далечната 1967 година, признава, че не получава пукната стотинка пенсия от страната. 71-годишната звезда, която е някогашна актриса, балерина и правист по обучение, пострада от неуредиците със събирането на документите за стаж и пенсиониране и се помири, че няма да взема нито лев.

„ Щом по този начин са решили, по този начин да е! Аз имам толкоз доста трудов стаж и това може да се наблюдава, само че не искам да задълбочавам в тази тенденция. Няма да се унижа, като желая обществени помощи. Слава на Бога, възпитах съзнателна щерка, която ми оказва помощ. Пожелавам на всички хора да отглеждат децата си с обич и да влагат в тях единствено най-хубавото, с цел да пораснат сърдечни и честни “, показа Антонова пред „ Ретро “.

Навремето славата на Бранимира се разрасна, откакто нейна черно-бяла снимка сграбчи вниманието на хора из целия свят и сподели на чужденците хубостта на българските дами.

Въпреки че е пенсионерка, тя продължава да се грижи за външния си тип и на 71 години наподобява безупречно.

Първата „ Мис България “ признава, че и до момента имало интерес към нея и продължавала да получава оферти за присъединяване в кинопродукции, само че актьорството било затворена страница в живота й. Бранимира е била омъжена за Владимир Грашнов, от който е и щерка им Мария. След него има още два брака, а към ден сегашен живее във френския курортен град Ница, където се занимава с развъждането на тримата си внуци.

„ Аз съм баба за лукс! Обичам да извозвам времето си с тримата ми внуци, които живеят във Франция. Повече от 15 години пребивавам в Ница компактно до тях. Те са младежи и са заети през по-голямата част с учене и спорт, само че сме задружни и отделяме време и за фамилията “, описа „ Мис България “.

По мотив идните избори, Антонова показа, че би посъветвала, преди да се явяват на избори, политиците да попрочетат някоя и друга книга и да се научат да съблюдават етикета.

„ Навремето беше по-различно, аз самата съм препрочитала доста книги за протокол, за това какво би трябвало да е държанието ни в обществото. За страдание, към днешна дата постоянно виждаме, че политиците са нападателни при разногласията си. И за жал, огромна част от хората вземат образец от тях и одобряват това за обикновено, което е тъжно “, описа първата най-красива българка.

 

Инфо: Novini.bg

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР