Първата кражба е извършена от известни на полицията мъж и

...
Първата кражба е извършена от известни на полицията мъж и
Коментари Харесай

Серия кражби на различни вещи и суми във Варна през уикенда

Първата кражба е осъществена от известни на полицията мъж и жена – на 35 и 27 години. В резултат на подхванати бързи дейности на служителите на реда от Трето районно управление (на МВР) те са хванати. Двамата са проникнали в строителен обект на ул. “Тролейна ” и са откраднали арматурни железа. Преди няколко дни в полицията бил подаден сигнала за кражбата и в петък грабителите се озовали в ареста за период до 24 часа. По случая е формирано бързо произвеждане и е докладвано на прокуратурата.

В резултат на подхванати незабавни полицейски дейности е арестуван и 58-годишен варненец за осъществена от него кражба на железни предмети от прилежащ на него парцел в с. Невша. В петък, собственичката на парцела е подала сигнал за откраднатите движимости. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Друг прочут на Министерство на вътрешните работи 41-годишен варненец, също е бил в ареста на Трето районно управление (на МВР) откакто чиновниците на реда бързо разкрили осъществена от него кражба, дни по-рано. Чрез взломяване на железна врата на междуетажна стаичка, крадецът е отмъкнал два тв приемника, четири чифта ортопедични обувки и голям брой ремонтни принадлежности. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Заявителски материали са формирани против 41-годишен гражданин на Белослав, прочут на полицията, осъждан, за кражба на части от външно тяло на климатик, инсталирано на постройка в регионалния град и против 49-годишен варненец, прочут на Министерство на вътрешните работи за кражба на портмоне със 700 лева, документи и кредитна карта в него. Двамата мъже са арестувани с полицейска мярка за период до 24 часа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР