Първата колекция дрехи от линията Green Bаsket на „Мисис България

...
Първата колекция дрехи от линията Green Bаsket на „Мисис България
Коментари Харесай

Първата колекция на Яна Средкова вдъхновена от Пикасо и Испания

Първата сбирка облекла от линията Green Bаsket на „ Мисис България Свят 2018 “ Яна Средкова е въодушевена от цветовете на Испания и великият Пабло Пикасо.

На страницата си във Facebook Яна показа част от блузите с щампи „ Пурпурна гора “, „ Четирите котки на Барселона “. Картините са дело на художничката Цветелина Русалиева, чиито цветни, изпълнени с въодушевление платна към този момент са познати в Съединени американски щати, Италия и Женева. Тя споделя, че концепцията за „ Четирите котки на Барселона “ се родила в едноименното заведение в готическия квартала на Барселона, където Пикасо излага първите си картини. Блузите са от 100% памук в размери S,M,L.

Спортно елегантните панталони на Green Bаsket ще бъдат показани от участничките в идния конкурс “Lady Bulgaria”, издава Средкова. Колекцията ще включва и неповторими дънки с инкрустирани кристали Сваровски и ръчно направени колани. В същото време Мис България приготвя и неповторима сбирка за Fashion Week 2019 през април.

Яна Средкова основава облеклата Green Bаsket,като продължение на сполучливата си бизнес линия обвързвана със здравословни храни, безглутеново и клетъчно хранене със същото название.

Идеята е почитателите на здравословния метод на живот, екологичните и органични материи, да намерят своята дреха за свободното време, при спорт, туризъм и пътувания, в делник, в работни или домашни условия.

„ Дрехите няма да са за деен спорт. Залагаме на екологични материи, шарени принтове, които с изключение на улеснение при носене, ще основават и въодушевление на нашите клиенти в свободното им време “, издава Средкова.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР