Първата катастрофа е станала на 126-и км в посока Бургас.

...
Първата катастрофа е станала на 126-и км в посока Бургас.
Коментари Харесай

Километрично задръстване, капани и тапи на АМ ”Тракия” заради катастрофи

Първата злополука е станала на 126-и км в посока Бургас. Пътният случай наложи придвижването да се пренасочи в две ленти. В момента има усложнения и тапи на други две места поради леки произшествия - едната е на 114-и км в посока Бургас, където са се блъснали две коли и съгласно дежурния в Пътното имало леко потърпевш. Там колите са в дейната и дясната лента и следва преместването им в спешната. Трета злополука е станала на 121-и км, още веднъж в посока Бургас, блъснали са се две коли, които са в лявата лента.

 

Движението в тези сектори не е спряно. Шофьорите да се движат с нараснало внимание.

 

Временно е лимитирано придвижването в изпреварващата лента при 61-и км и 121-и км на автомагистралата в посока Бургас, оповестяват от Агенция " Пътна инфраструктура ".

В двата сектора трафикът се реализира в дейната лента и се контролира от " Пътна полиция ". Шофьорите да карат с нараснало внимание и съобразена скорост, като следват поставената пътна сигнализация, молят от полицията.

 

За облекчение на трафика краткотрайно е лимитирано придвижването на коли над 12 т сред 5-и и 23-и км на Автомагистрала " Тракия " в посока Бургас.

 

За тежкотоварните коли е обезпечен обходен маршрут по път I-8 София - Пловдив. Моторните транспортни средства над 12 тона се отбиват при 5-и км в посока Бургас на Автомагистрала " Тракия " по пътната връзка с първокласния път и ще се връщат на автомагистралата през пътен възел " Вакарел " - при 23-и км на Автомагистрала " Тракия ".

 

До 18.00 ч. през днешния ден придвижването в сектора от км 200 до км 156 на Автомагистрала " Тракия ", в област Стара Загора, в посока София се реализира в дейната лента. Причината е разчистване на мантинели в междинна разграничителна линия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР