Първата и основна наша задача в следващия парламент е да

...
Първата и основна наша задача в следващия парламент е да
Коментари Харесай

Делян Добрев: Основна наша задача в следващия парламент е да се справим с кризата

Първата и съществена наша задача в идващия парламент е да се оправим с рецесията. Това сподели Делян Добрев от ГЕРБ в изявление за bTV. Той добави, че e паднало кръвното на нашата стопанска система и по тази причина би трябвало да й се помогне и то по най-бързия метод. " Като падне кръвното, би трябвало кафе и Кола. По най-бърз метод би трябвало да стартира потреблението на европейските фондове ", съобщи още Добрев.
 
Според него повода за бавното асимилиране на средствата от Европейски Съюз е честата промяна в изпълнителната власт.  " Ако Планът за възобновяване към този момент работеше, нямаше да падне кръвното на стопанската система ", посочи Добрев.
 
" Единственият знак, който демонстрира дали сме в рецесия или не – това е потреблението на ел. сила. В последните три месеца на постоянния кабинет имаме спад с до 5% месечно. За август имаме 33% спад на приложимост на газ. Това значи, че и производството е спаднало ", уточни той.
 
" Правителството трябваше да вземе ограничения за цените на горивата. Асен Василев отиде в Европа, с цел да вземе изключение от разпоредбите на Европейски Съюз. България е единствената страна с изход на море, на която се позволи вносът на нефт вид Урал ", добави Добрев.
 
" Аз разбирам да се влачиш в Европейска комисия по стомах, с цел да се употребява съветски петрол, в случай че това беше довело горива в границите на 2,50 лева Те не го направиха, с цел да има евтини горива, а с цел да има облаги " Лукойл ". През 1992 година " Лукойл " е работил с неруски газ ", разяснява още Добрев. Според него в предходните ръководства цената на нефта от Русия е била по-висока от останалите, само че цената не е достигнала 3 лева.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР