Първата гост-звезда във втория сезон на “Пееш или лъжеш на

...
Първата гост-звезда във втория сезон на “Пееш или лъжеш на
Коментари Харесай

Веселин Маринов е първата гост-звезда в „Пееш или лъжеш” тази неделя

Първата гост-звезда във втория сезон на “Пееш или лъжеш ” на празничния 22-ри септември ще бъде неповторимият Веселин Маринов . Той ще открие шоуто с опит да поправи грешката си от преди 8 години, когато избра за дуетна половинка подправено пеещата Теодора Славова . Дали този път ще успее да открие надарен артист, ще разберем тази неделя от 20:00 часа.

За да отстрани подправените артисти, Веселин Маринов ще разчита на помощта на панел от съветници, чиито насоки са от основно значение при избора на победител с същински гений. Към Мария Игнатова, Иван Христов и Андрей Арнаудов тази неделя ще се причислят продуцентът Маги Халваджиян и журналистът Наталия Симеонова .

“За първи път всички тези лица се събират в едно предаване - и това е безусловно събитие! Отношенията сред Иван, Андрей и Рачков са извънредно смешни, а тези сред него и Мария, след толкоз години, в които не са били на една сцена, са доста непринудени и сладки ”, разкри Кирил Киров - Кико, продуцент на “Пееш или лъжеш ” . “Това е съвършеното фамилно предаване за неделя вечер. Сядаш с околните си и всички дружно влизате в играта - без напрежение, с усмивки на лицата, забавлявате се и се пробвате да разберете кой пее и кой лъже ”, добави той в студиото на “ На кафе ” .
.
Всяка неделя в 20:00 ч. една гост-звезда ще бъде изправена пред музикално и артистично предизвикателство да познае кой пее и кой лъже в четирите обособени кръга на шоуто. В другите стадии участниците ще описват за себе си, ще разкриват собствен гений и ще показват ‘lip-sync’ осъществяване - всичко това за да покажат, че могат да пеят или са задоволително артистични, с цел да излъжат умел реализатор.

“Правилният асортимент е една от най-сложните ни задания. Трябва да си артистичен, със самочувствие, да можеш да се правиш, че пееш, само че по-късно да се окаже противоположното. Задачата на непеещите е доста по-сложна, само че до тях застават и едни извънредно надарени хора и този баланс е доста забавен. Страхотно е, че всички посетител играят играта със ужасно предпочитание, панелистите също. Всички доста се вълнуват! ”, показа режисьорът на предаването Рафи Бохосян .

Големият победител във всяко предаване ще има опцията да извърши дуетна ария с гост-звездата в края на шоуто. Дали Веселин Маринов още веднъж ще попадне в клопката на заблудата, или ще извърши дует с същински музикален гений? Как ще се включи панелът в отгатването и какви улики ще показват кандидатите? - разберете тази неделя, 22-ри септември, в 20:00 часа по NOVA.

Допълнителна информация за „ Пееш или лъжеш “ можете да намерите във Фейсбук страницата на предаване, формалния Instagram профил и уеб страницата на NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР