Първата голяма сензация в мъжката схема на Australian Open е

...
Първата голяма сензация в мъжката схема на Australian Open е
Коментари Харесай

Първа сензация в Мелбърн! Френски дебютант прати Холгер Руне вкъщи

Първата огромна сензация в мъжката скица на Australian Open е реалност, откакто Холгер Руне се трансформира в първия състезател измежду първите 15, който напуща конкуренцията.

Това бе младият французин Артур Казо, който за първи път се появи на Australian Open, с цел да бие Руне със 7:6, 6:4, 4:6, 6:3.

Младият французин в действителност сподели въодушевяващ тенис, а това не се отрази добре на Руне, който всички познаваме като един от най-темпераментните и нервни играчи в Тура.
 Гришо се разправи и с втория си противник по пътя към купата в Мелбърн!
Гришо се разправи и с втория си противник по пътя към купата в Мелбърн!

Българинът победи Танаси Кокинакис с 3-1 сета

Руне от рано стартира с пререканията със съдията, с щаба си, с почитателите, а всички тези нерви напълно предстоящо се отразяваха на играта му и грешките следваха една след друга.

Освен това, Казо играеше ужасно, а и се раздваше на колоритна поддръжка. Група французи с ретро футболни екипи, които от време на време прекрачваха признатите тенис правила, само че въпреки всичко способстваха за колорита на мача.

А след четирисетовата борба Артур Казо ликуваше с най-значимата си победа в кариерата досега, като изхвърли осмият подложен Холгер Руне.

До момента най-предно отпадналият тенисист бе международният №17 Франсис Тиафо, само че към този момент и топ 10 загуби един от своите представители в Австралия.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР