Първата декада на Везни (24.09-02.10.). Тези хора се отличават с

...
Първата декада на Везни (24.09-02.10.). Тези хора се отличават с
Коментари Харесай

Хората от зодия Везни по декади

Първата декада на Везни (24.09-02.10.). Тези хора се отличават с добре развито въображение, доброжелателност, мек и спокоен темперамент. Имат отлична витална интензивност и нормално са дълголетници. Отличават се със склонността си към случки. Техният лозунг е сдържаност. Привърженици са на справедливостта. Те са задоволително икономични и практични, изразходват парите рационално и не се стремят да си ги набират по всевъзможен начин. В любовта ценят хармонията. Разумът им управлява страстите. Жените са прекомерно симпатични, идеалистки, уравновесени, само че самостоятелни и не обичат да са подчинени. На Везните от първа декада се предлагат камъни разрастващи и поддържащи креативната им активност- малинов турмалин (талисмана на художниците), а също опушен кварц – подтиква съобразителността, също по този начин и розов корал. Намират се под въздействие на Венера. Важни години: 8, 16, 24, 32, 40, 48, 56, 64, 72.

Везните от втора декада (03-12.10.) са скромни, не са честолюбиви хора, нормално надарени с неординарни качества, с тъничък житейски и живописен усет. Имат мощно увлечение към прелестното. Обичат музиката и постоянно сами се занимават с това. Талантите им се развиват в атмосфера на естетика и доверие. Ако такива отсъстват, те заболяват физически, нарушава се функционалността на черния дроб, а при непрекъснати нервни напрежения пораждат камъни в бъбреците. Добре показват мислите си, както в диалог, по този начин и на книга. Притежават добра памет. Родени хуманисти. Жените са предани майки и любящи съпруги. На тези хора им хармонизират светлите и оранжеви камъни. За тях е подобаващ светло-зелен аквамарин и розов турмалин, опушен кварц и топаз. Могат да носят също и бял опал. Удачни цветове за облеклата са синьо и розово или да оцветят стените на своя дом с тях. Намират се под въздействие на Сатурн. Важни години: 8, 16, 24, 32, 40, 48, 56, 64, 72.

Везните от третата декада (13-22.10.) дават на света хора с друг и безподобен темперамент. Те са непримирими критици, властни, енергични и от време на време деспотични натури, положителни стратези, постоянно устремени към триумфа. Сред тях има доста военни и политически деятели. Другата част са великодушни, жертващи се в името на положителното, печелещи всеобщо доверие, почитание и удивление. Имат податливост към педагогика, изследователска работа, изкуство и литература. Склонни са към случки и от време на време изпадат в крайности. Недостатък на всички е, че изпадат в пристъпи на депресии, изключително родените през 13-16 октомври. За Везните от трета декада са подобаващи активиращите и ободряващи камъни – диамант, оранжев опал. Последният ускорява дипломатическите качества. Сапфир, който способства духовното развиване, розов берил помагащ за централизация на мислите и светло-оранжев турмалин, подтикващ креативните подеми. Намират се под въздействие на Юпитер. Важни години: 8, 10, 20, 30, 32, 40, 48, 50, 56, 60, 70, 74.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР