Първата дама на Украйна, Олена Зеленска, пристигна на посещение в

...
Първата дама на Украйна, Олена Зеленска, пристигна на посещение в
Коментари Харесай

Красота и достойнство от Олена Зеленска в САЩ: „Сега моля за нещо, което никога не бих искала“

Първата дама на Украйна, Олена Зеленска , дойде на посещаване в Съединени американски щати по-рано тази седмица.

44-годишната брачна половинка на Володимир Зеленски получи топло посрещане във Вашингтон във вторник . 71-годишната първа дама на Съединени американски щати, доктор Джил Байдън, и 79-годишният президент Джо Байдън я одобриха в Белия дом с букет цветя. Двете дами се прегърнаха преди за фотоси към тях да се причисли и посланикът на Украйна, Оксана Маркарова.
 Олена Зеленска бе посрещната в Белия дом  Олена Зеленска бе посрещната в Белия дом  Олена Зеленска бе посрещната в Белия дом  Олена Зеленска бе посрещната в Белия дом
Олена Зеленска изглеждаше очарователно в бледожълт костюм на украинската дизайнерка Лилия Литковаска . Съчетанието от пола и горна част, разкроена под талията и с квадратно деколте, беше допълено от обувки в синьо. До нея Джил Байдън заложи на нормалния си избор от рокля с флорални претекстове, а визията ѝ бе приключена с чифт обувки в жълто.

По-късно се е състояла среща сред двете първи дами, с цел да „ подчертае човешката цена на експанзията на Русия против Украйна “ , споделят от Белия дом. Двете са разговаряли за „ продължителната поддръжка на Съединените щати за държавното управление на Украйна и нейния народ, до момента в който те пазят своята народна власт и се оправят със забележителните човешки въздействия от войната на Русия, които ще се усещат години напред “.

Олена Зеленска приказва пред Американския конгрес в сряда. За събитието тя се появи в черна рокля вид костюм, преплетена с бял плат, върху който виждаме обичайната украинска бродери .

Първата дама стартира 15-минутната си тирада със фотоси от опустошени улици в страната, в това число разказвайки за деца, станали жертви на войната.

„ Сега апелирам за нещо, което в никакъв случай не бих желала да желая “ , сподели Зеленска в Капитолия. „ Моля за оръжия - оръжия, които няма да бъдат употребявани за водене на война на непозната земя, а за отбрана на дома и правото да се събудиш жив в този дом. “
 Олена Зеленска приказва пред Американския конгрес  Олена Зеленска приказва пред Американския конгрес  Олена Зеленска приказва пред Американския конгрес  Олена Зеленска приказва пред Американския конгрес
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР