Първата дама на САЩ Мелания Тръмп е известна със своя

...
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп е известна със своя
Коментари Харесай

Зашеметяващите тоалети на Мелания Тръмп

Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп е известна със своя безукорен жанр.

По време на цялата предизборна акция на Доналд Тръмп елегантната и усмихната някогашна манекенка остана дискретна, като се опитваше да придаде по-човешки образ на брачна половинка си, който е с 24 години по-възрастен от нея.

Вижте най-впечатляващите рокли на Мелания Тръмп (СНИМКИ)

Откакто е първа дама Мелания много промени стила си. Тя залага на по-дискретни дрехи, само че постоянно избира скъпи и блестящи тоалети за значими събития, на които съпровожда брачна половинка си Доналд Тръмп, заради което нееднократно е била подложена на рецензии.

Пример за това е мантото за 51 000 $ на Долче и Габана, което Мелания облече в Сицилия за обяда със съпругите на водачите на Г-7 в древния  Дворец на слоновете.
 Мелания Тръмп облече манто с релефни приложения на цветя за 51 000 $ на дизайнерите Долче и Габана БГНЕС
Мелания на 47: Как се промени стилът й през последните години (СНИМКИ)

Мелания е родена на 26 април 1970 година в Югославия, в словенския град Севница. Влиза в света на модата още като тийнейджърка - на 16 или на 17 години.

Запознава се с Доналд Тръмп през 1998 година по време на седмицата на модата в Ню Йорк. Двамата се женят през 2005 година Сватбеното им празненство в Палм Бийч е охолно и блестящо, а роклята на булката, дело на фешън къща Диор, коства 100 000 $.

Мелания е третата брачна половинка на Доналд. Двамата имат наследник, 10-годишния Барън. От предходните си два брака Тръмп има още четири деца - Иванка, Ерик, Доналд-младши и Тифани.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР