Първата дама на САЩ Мелания Тръмп бе подложена на медицинска

...
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп бе подложена на медицинска
Коментари Харесай

Оперираха бъбреците на Мелания Тръмп

Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп бе подложена на здравна процедура, наречена емболизация на бъбреците, се споделя в публично известие на представителя на брачната половинка на американския президент Доналд Тръмп от понеделник.

" Днес сутринта първата дама Мелания Тръмп мина процедура на емболизация за лекуване на доброкачествено заболяване на бъбреците. Процедурата мина сполучливо и без затруднения ", се споделя в известието. Операцията мина в Националния военно-медицински център " Уолтър Рид " в покрайнините на Вашингтон, където Тръмп евентуално ще остане през цялата седмица.

" Първата дама има желание да се възвърне изцяло, с цел да продължи работата си напълно в интерес на децата ", заключават от Белия дом.

Според медицински източник eмболизацията e минимално инвазивна нехирургична процедура, при която се прави изборно задръстване на кръвоносни съдове, като по този начин се приключва кръвотока до съответната област, която се кръвоснабдява от съда. Методът се ползва за угнетяване на развиването на тумори, както и за преустановяване на вътрешни кръвоизливи. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР