Първата дама на САЩ Джил Байдън посети медицинския център Уолтър

...
Първата дама на САЩ Джил Байдън посети медицинския център Уолтър
Коментари Харесай

Джил Байдън претърпя операция за лечение на рак на кожата

Първата дама на Съединени американски щати Джил Байдън посети медицинския център " Уолтър Рийд " в щата Мериленд, където ѝ беше направена хирургическа интервенция за лекуване на рак на кожата, при която бяха отстранени кожни ракови формирания, заяви персоналният доктор на американския президент Кевин О'Конър, представен от организациите.

BREAKING: Surgeons removed a cancerous lesion above first lady Jill Biden's right eye, as well as another cancerous lesion on her chest, the White House says.
— The Associated Press (@AP)
По думите му е била осъществена по този начин наречената интервенция по метода на Мос за премахване на ракови тъкани над дясното око. " Ще следим деликатно този сектор от кожата, до момента в който зараства, само че не чакаме да се наложат каквито и да било спомагателни процедури ", означи лекарят.

Той заяви, че преди интервенцията е открит още един сектор от кожата, в който са открити ракови тъкани, само че и той е бил отхвърлен.

Допълва се, че първата дама " се усеща добре " след интервенцията . " По-късно денем тя ще се прибере в Белия дом ", добави О'Конър.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР