Първата дама на САЩ Джил Байдън е с COVID-19. Това

...
Първата дама на САЩ Джил Байдън е с COVID-19. Това
Коментари Харесай

Първата дама на САЩ Джил Байдън е с COVID-19

Първата дама на Съединени американски щати Джил Байдън е с COVID-19. Това оповестиха от Белия дом, представени от вестник " Дейли мейл ".

Положителният тест на брачната половинка на американския президент идва в края на ваканцията, която тя прекара със брачна половинка си на остров Киауа, щата Южна Каролина, отбелязва NOVA.

" Първата дама е с леки признаци и към този момент е почнала лекуване с антивирусния медикамент " Паксловид ", посочи представителят на Джил Байдън Елизабет Алекзандър. Тя посочи, че всички, контактували с първата дама на Съединени американски щати през последните няколко дни, към този момент са известени.

За първи път президентът на Съединени американски щати Джо Байдън даде позитивен тест за КОВИД-19 на 21 юли и той стартира да приема антивирусния медикамент " Паксловид ". След като се изолира в продължение на няколко дни, президентът даде негативни проби на 26 и 27 юли, когато произнесе тирада в Розовата градина, твърдейки американците, че могат да " живеят без боязън " от вируса. Но на 30 юли Байдън още веднъж се оказа с позитивен тест, което го принуди да се изолира още веднъж.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР