Първата дама на леката ни атлетика Ивет Лалова сподели в

...
Първата дама на леката ни атлетика Ивет Лалова сподели в
Коментари Харесай

Ивет Лалова се цели в Токио 2020

 Ивет Лалова остана отвън медалите на Екологичен потенциал в Берлин
Първата дама на леката ни атлетика Ивет Лалова показа в утринния блок на Българска национална телевизия 1, че мисли за сезон №20 в кариерата си, който се пада през 2020 година, а тя ще бъде на 36 години.

" Не беше елементарно, изключително когато имаш и травми. Сезон номер 18 идва и мисля в дълготраен проект за Олимпийските игри през 2020 година.

Едва ли ще отида на 400 м, изключително в края на кариерата, няма да устоя, само че ще се веселя, в случай че съумея да се задържа в 200 метра.

Обожавам България и желая през моя опит и любов да върне нещо на страната, да развия детския спорт или този при подрастващите, не знам към този момент по какъв начин, само че желая да оставя нещо след себе си в спорта ", показа тя.

Нейният клуб Ивет Лалова Спринт Академи провежда надпреварата " Открий първенеца в теб ", на който на следващия ден се чака да започват 350 деца на Националния стадион " Васил Левски " в София. Софиянката означи, че за първи път организриа сходно нещо, а децата я карат да се връща обратно във времето.

" Те ме подсещат за какво аз съм почнала с леката атлетика, а една от аргументите беше чисто любознание и в този момент не мога да спра.

Успехите ми в спорта и опцията да се провеждат спортни събития оказват помощ на тази идея. Така децата ще схванат, че спортът е значим, съвременен, здравословен ", разяснява Лалова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР