Първата дама на Франция Брижит Макрон сезира съд в Париж

...
Първата дама на Франция Брижит Макрон сезира съд в Париж
Коментари Харесай

Брижит Макрон заведе дело заради клевета, че е транссексуална

Първата дама на Франция Брижит Макрон сезира съд в Париж против две дами, които са популяризирали в интернет подправени изказвания, че тя е транссексуална, съобщи Франс прес.

Първо правосъдно съвещание по случая е планувано за 15 юни в съда в Париж. Двете дами, против които е импортиран искът, се показват като медиум и като самостоятелна журналистка. На 10 декември те разпространиха в YouTube и фотоси на първата дама и на нейното семейство.

Поради тази причина трите деца на Брижит Макрон, както и брат й Жан-Мишел Троньо също се причислиха към желае поради накърняване на правото на персонален живот и нарушение на правото върху фотоси.

Не за първи път има сходни изказвания против семейство Макрон. По време на президентската акция през 2017 година Еманюел Макрон трябваше да опровергава изказвания за половата си ориентировка.

Иначе по адрес на някогашната първа дама на Съединени американски щати Мишел Обама и на актуалната вицепрезидентка Камала Харис е имало също изказвания, че са транссексуални. Подобни изказвания имаше и против премиерката на Нова Зеландия Джасинда Ардърн.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР