Първата дама е една от най-обсъжданите публични личности в България.

...
Първата дама е една от най-обсъжданите публични личности в България.
Коментари Харесай

На кого се доверява за прическата си първата дама?

Първата дама е една от най-обсъжданите обществени персони в България . Външния й тип е мотив за непрекъснати мнения при всяка нейна обществена демонстрация . ни среща с коафьора Любен Николов . Той е един от хората, чиято отговорност е визията на Десислава Радева.
 

Николов стартира да подстригва казармата, а първата си прическа прави на комшия преди 25 години. Днес на ножиците му се доверяват първите в шоубизнеса и в страната - първата дама.
 

Още откакто брачният партньор й е определен за президент, Десислава Радева поверила грижата за косата си на Николов и почнала смяната по нейната визия . " Тя е извънреден човек, постоянно в салона се държи ужасно , поздравява всички, приказва с тях ", споделя фризьорът.

Радева се доверила на Николов, а откакто почнала смяната, към този момент коментирали дружно какво би трябвало да се прави отсега нататък . На въпрос какво следва във визията на първата дама, коафьорът дава отговор: по-светла коса. " По-светлата коса постоянно освежава и омекотява чертите ", споделя той.



Според Николов първата дама би трябвало да бъде естествена и с положителни маниери, каквото е наблюдението му и от Десислава Радева.

И още за Десислава Радева:



Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР