Първата дама Десислава Радева успя за пореден път да провокира

...
Първата дама Десислава Радева успя за пореден път да провокира
Коментари Харесай

Десислава Радева промени радикално прическата си

Първата дама Десислава Радева съумя за следващ път да предизвика почитателите си в обществените мрежи, сменяйки изненадващо и коренно прическата си. Очевидно към този момент е от лагера на русокоските като за новия си жанр Радева заяви сама, публикувайки фотография, на която театралничи в тил. На напред във времето изпъква новият цвят на косата й с съвременни руси и червеникави кичури, допълнени с настоящи къдрици. Точно против нея на стената е закачен портрет на секссимвола на 30-те години Грета Гарбо.

 

Припомняме, че първоначално Радева се появяваше с огненочервен цвят на косата, само че след това под напора на движимостите препоръки на коафьори и стилисти, омекоти гамата, преминавайки към топлите кестеняви цветове, та съвсем към русо.   

 

 

Сега тя се разкраси в последните фешън тонове, като в косите й проблясват и руси, и обичаните й червени кичури. Промяната й провокира куп догатки и най-много въпросът поради кого ли си е трансформирала прическата. Мнозина се питат дали първата дама се е освежила поради брачна половинка си Румен Радев или вдъхновението идва от друго място.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР