Първата част от четвъртия сезон на Stranger Things вече счупи

...
Първата част от четвъртия сезон на Stranger Things вече счупи
Коментари Харесай

Stranger Things отново завихря епична финална битка

Първата част от четвъртия сезон на Stranger Things към този момент счупи върха по гледаемост в Netflix, а настрана сериалът може да се похвали и със извоювани шест награди " Еми " и цели 31 номинации.
 Мили Боби Браун, Stranger Things, Netflix и по какъв начин е основана късата прическа за ролята на актрисата в четвъртия сезон на сериала
Трябвало ли е Мили Боби Браун да обръсне косата си

Жертвите в актьорската специалност

Както и се предполагаше, първата част приключи с напрежение и остави почитателите да тръпнат в очакване за продължението.

А то се задава напълно скоро. Втората порция от четвъртия сезон ще бъде в Nеtflix на 1 юли, само че от стрийминг платформата към този момент загатнаха какво може да чакаме.

От филмовия откъс на втората част излиза наяве, че се завихря епична крайна борба. Младежите още веднъж ще се изправят пред силите на злото, а основната героиня Илевън (в ролята е Мили Боби Браун) ще употребява специфичните си сили по невъобразим до момента метод.

Явно, че ще се разиграва същински екшън. Кадрите демонстрират и голяма детонация, избухваща посред пустинята.

Очакванията са, че с изключение на доза адреналин, последните два епизода от четвъртия сезон ще дадат и отговори на въпросите, които почитателите си задават след края на първата част.
 Running Up That Hill, Кeйт Буш, Stranger Things, Netflix и по какъв начин песента от 80-те счупи цели три върха и се трансформира в шлагер на 2022 година
Абсолютният музикален шлагер на годината

Коя е песента, която счупи цели три върха

Все отново, основателите на сериала заплетоха цели четири разнообразни сюжетни линии и в този момент би трябвало да се стигне и до развръзката им.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР