Първата бира на България, Каменица, открива бирения сезон с изцяло

...
Първата бира на България, Каменица, открива бирения сезон с изцяло
Коментари Харесай

Първата бира на България с ново позициониране на пазара

Първата бира на България, Каменица, открива бирения сезон с напълно ново позициониране на пазара. Една от обичаните български марки заема основно място в сърцата на голям брой почитатели години наред, асоциирайки се с тематики като другарство, футбол, рок музика. Препозиционирането в действителност стъпва на тези съществени детайли, като ги надгражда и сплотява.

Новата посока, в която марката ще се развива стратегически през идващите години е в така наречен територия СВЪРЗВАНЕ - свързване със фамилията, с приятелите, с околните, с дома, с това, което ни кара да принадлежим. Това е главната концепция, на която е отдадена и креативната платформа, под която ще се разгърне връзката зад марката тази година. Тя е напълно нова за марката и новаторска за бирената категория в България.

„ Основната ни цел с новата връзка зад Каменица е да отправим откровена покана към хората – да ни одобряват в домовете и сърцата си, с цел да създадем атмосфера на шерване. Вярваме, че Каменица е марката, която може да застане твърдо и същински зад тези полезности, тъй като те са част от нейното ДНК-а: обичаи, семейство, достоверност, история, любов “, разяснява Кирил Иванов, Бранд управител „ Каменица “.

Комуникационната поддръжка зад марката ще се разгърне посредством напълно нова и друга телевизионна реклама, както и масирана връзка в цифровите медии, билборд и радио реклама.

е сниман на четири разнообразни местоположения в България със особено селекциониран режисьорски екип отпред с Драго Шолев с дълготраен и потвърден опит в киното. Различната кинематография и документалното чувство във видеото е реализирано поради потреблението единствено на естествена светлина и действителни хора, а не артисти. Историята е построена на моменти от всекидневието, в които всеки един консуматор може да се припознае, както и разнообразни фрагменти на дома. В клипа се отличават и особено режисирани фрагменти за показване на течността и продукта по нов метод. За тези резултати от Каменица са работили с прочут и потвърден бирен стилист от Унгария.

Песента, употребена в продукцията, е една от най-легендарните композиции в рок музиката, повлияла стотици музикални актьори по-късно.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР