Първата банкова карта Игра на тронове“ в семейството на HBO

...
Първата банкова карта Игра на тронове“ в семейството на HBO
Коментари Харесай

Райфайзенбанк представи първата банкова карта Игра на тронове в семейството на HBO Европа

Първата банкова карта „ Игра на тронове “ в фамилията на HBO Европа към този момент се предлага в офисите на Райфайзенбанк, а най-нетърпеливите почитатели на хитовия сериал, които направиха предварителна поръчка, към този момент я държат в ръцете си.
Първите данни от продажбите сочат, че поръчките за дебитни карти на Райфайзенбанк се усилват с 20% на седмична база, спрямо интервал, в който не се оферираше карта „ Игра на тронове “.
От друга страна, приложенията за продукта сметка За всеки ден, към който се предлага картата, се усилват със 126%. Над 50% от заявките са на клиенти от София, следвана от Варна, Русе, Плевен и Панагюрище, като дамите имат лек превес по отношение на мъжете – 53% по отношение на 47%. 10% от клиентите декларират и спомагателна карта за фамилията или другари.
„ Въпреки че сериалът е към своя край, парченце от света на „ Игра на тронове “ ще остане у почитателите, като с нея 24/7 ще могат да заплащат, да теглят, да пазарят и да гледат обичаните си филми и сериали по HBO GO “, сподели Мариела Атанасова, шеф „ Индивидуално банкиране “ в Райфайзенбанк.
Съвместната акция стартира със особено създадена онлайн игра, в която Райфайзенбанк търси най-големите почитатели на сериала. Посетили са я близо 20 000 консуматори, които са изиграли 240 000 игри. Повече от 2000 души са дали отговор вярно на всички въпроси и вземат участие в томболата за артефакти от играта. Резултатите от нея са качени на уеб страницата на играта.
„ Феноменът, в който „ Игра на тронове “ се трансформира за тези 9 години, не подминава и България. У нас по последни данни от този месец сериалът е най-гледаното наличие в онлайн стрийминг платформата ни HBO GO. Сумарно сезоните му досега доближават дял по гледаемост от 60% от цялото ни наличие, като имаме поради, че в платформата има над 6000 часа под формата на филми и сериали. Най-гледани от българите са сезони 8, 7 и първият сезон, като последното се дължи на това, че доста хора са почнали да гледат сериала за първи път едвам тази година, когато излезе неговият заключителен сезон. Това ни демонстрира още един път магията му и качеството, което са вложили в работата си всички в HBO и имам вяра, че той ще продължи да живее и да притегля нови почитатели, макар точката, която ще сложим в тази линия от историята на Вестерос в понеделник. Банковата карта с дизайн „ Игра на тронове “ също е част от това премеждие “, сподели Димитър Нойков, управител на HBO за България.
Последният осми сезон на „ Игра на тронове “, чието лъчение в България стартира на 15 април в HBO GO и по HBO, ще приключи на 20 май с финалния изобщо за сагата 6-и епизод.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР