Първата българска телевизия в Латинска Америка започва излъчване от Аржентина

...
Първата българска телевизия в Латинска Америка започва излъчване от Аржентина
Коментари Харесай

От 2020 г. в Латинска Америка ще се излъчва българска телевизия

Първата българска телевизия в Латинска Америка стартира лъчение от Аржентина при започване на 2020 година с напълно частно финансиране. `Това заяви нейният основател Иван Цанков по време на 15-ата Световна среща на българските медии в Тирана, проведена от Българска телеграфна агенция. Дискусията продължи през днешния ден с акцент върху пътищата и туризма.

Събрани на едно място, български медии от целия свят заговориха за пътищата, които ни свързват, точно тъй като те са един от националните цели. В тази посока беше показан планът на автомагистрала " Дунав-Егея ".
Румен Марков, шеф на Large Infrastructure Projects: До март месец 2020 година да се подпише меморандум за съгласие сред българското и гръцкото държавно управление за основаване на тази автомагистрала.
Ако планът бъде утвърден, цената за тази автомагистрала ще е близо милиард и половина, като концепцията е да се търси концесионер.

Оптимистичният диалог за пътищата мина в не изключително оптимистична полемика за туризма.
Мартин Захариев, зам.-председател на Националния ръб по туризъм: Ние сме на второ място в Европа по минерални извори след Исландия. За страдание не повече от 5% от потенциала на тези минерални води е усвоен в България.
На представителите на българските медии от целия свят беше напомнено, че могат да оказват помощ, за стане България по-популярна туристическа дестинация.
 Световна среща на българските медии се организира в Тирана Световна среща на българските медии се организира в Тирана
За 15-ти път Българска телеграфна агенция събра българските медии от целия свят, с цел да обсъдят отразяването на националните цели на България. Този път срещата беше в Албан...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР