Първа работна среща с новоизбраните народни представители от 10 МИР

...
Първа работна среща с новоизбраните народни представители от 10 МИР
Коментари Харесай

Инж. Александър Пандурски към новоизбраните депутати: Надявам се да работите заедно за проблемите и каузите на област Кюстендил

Първа работна среща с новоизбраните народни представители от 10 МИР – Кюстендил провежда регионалният шеф инж. Александър Пандурски.

Заедно с неговия заместител Валентина Караганова се срещнаха и разговаряха с депутатите Бойко Клечков, Георги Стамов, Николай Табаков и Христо Терзийски. 

Към новоизбраните народни представители инж. Александър Пандурски се обърна с думите: “Надявам се да работите дружно за идеите и проблемите на област Кюстендил. Независимо от политическите ви пристрастия, без значение от парламентарните групи, от които сте част, вие сте определени от жителите на региона да защитавате техните ползи и да работите за развиването на нашия край. Вярвам, че такива ще бъдат вашите старания и дейности. ”

Инж. Пандурски бе безапелационен: “В лицето на Областна администрация – Кюстендил имате правилен и доброжелателен сътрудник. ”

По време на работната среща една от коментираните тематики бе тази за сметосъбирането и сметоизвозването в област Кюстендил. “Ние, като Областна администрация, сме дали позволения за строителство, утвърдили сме съответните проекти и сме дали опция това да се осъществя. Последните ми диалози бяха свързани с това, че и с финансирането нещата са уредени. Да се надяваме, че ще се оправим със строителството в най-кратък период ”, изясни Александър Пандурски. 

Темата за ВиК бранша и проблемите, свързани с него, също бяха разисквани от четиримата народни представители, регионалния шеф и неговия заместител. 

Пандурски помоли депутатите да се срещнат в елементи с утвърдената единствено преди дни Интегрирана териториална тактика за развиване на Югозападния район, която е с небосвод до 2027 година Този стратегически документ “отключва ” финансирането в региона на районното развиване и по тази причина утвърждението му е от извънредно значение. 

Областният шеф прикани да се провеждат и проведат още веднъж общи срещи с кметовете на деветте общини и народните представители, с цел да се чуят и обсъдят проблемите и въпросите по места. “Където е допустимо, да се обединят още веднъж старания и да търсим дружно решения ”, прикани Пандурски. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР