Първа приемна за граждани организират в Пловдив депутатите начело с

...
Първа приемна за граждани организират в Пловдив депутатите начело с
Коментари Харесай

Депутати канят граждани на първа приемна в Пловдив

Първа приемна за жители провеждат в Пловдив депутатите отпред с Настимир Ананиев, ръководител на комисията по районно развиване, благоустройство и локално самоуправление към Народното събрание. Срещата ще се организира на 17 януари, в понеделник от 10 до 12 часа в приемната на регионална администрация на пл. " Никола Мушанов " 1.

Всеки, който е декларирал предпочитание за присъединяване, може да задава въпроси и да споделя проблемите, които го вълнуват. В приемната ще участват също по този начин заместник-председателят на комисията – Йордан Терзийски, както и народните представители от Пловдив – Венцислава Любенова и Росен Костурков.

Темите на срещата са свързани с активността на комисията – Закон за устройство на територията, Закон за гражданската регистрация, Закон за кадастъра и имотния указател, Закон за пътищата, както и други.

Депутатите желаят да чуят проблемите на жителите от Пловдив и се надяват, че ще могат да оказват помощ.

Заради противоепидемичните ограничения в приемната ще бъдат допускани единствено авансово деклариралите жители. Всеки искащ да взе участие може да си запише час на телефон 02 980 52 58.

Какви други събития можете да посетите, четете на - най-хубавия гид за Пловдив
Свързани вести Настимир Ананиев за нещастието: Корупцията всеки ден убива хора на пътя Инж. Росен Костурков: Образованието е съществена насочна точка за бъдещото развиване на нацията
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР