Първа помощ при кашлица и възпалено гърло, настинка, бронхит, артрит,

...
Първа помощ при кашлица и възпалено гърло, настинка, бронхит, артрит,
Коментари Харесай

Да се справим с настинките с помощта на морска сол

Първа помощ при кашлица и възпалено гърло, простуда, бронхит, артрит, синузит, менструални болки, зъбобол, болки в гърба и ушите. Загряването със сол оказва помощ да се победят доста заболявания. Сухата топлота ще пристигна на помощ при продължителна хрема или артрит. Физиологичният компрес ще форсира оздравителния развой при настинки, изключително в случай че е съпроводен от мощна кашлица и възпалено гърло. За оптимален резултат използвайте висококачествена сол като пълноценна морска сол.

Важно е солта да е непреработена и без никакви добавки. Основното преимущество на този тип сол е съществуването в състава ѝ на огромно количество потребни минерали, някои от които проникват в горните пластове на епидермиса и всмукват непотребната влага.

За да извършите солен компрес, изсипете нужното количество сол в тиган и загрейте на слаб огън до допустима (поносима) температура. След това изсипете загрятата сол в памучни чорапи. Нанесете физиологичен компрес върху засегнатата област за 15-20 минути. Не би трябвало да изгаря кожата. Ако компресът е прекомерно парещ, изчакайте няколко минути, с цел да изстине солта. Топлинната обработка може да се повтаря всеки ден. За да подобрите успеваемостта на процедурата за стопляне, поддържайте въздуха в стаята топъл, а не изсъхнал.

Източнк: ретро
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР