Първа лига вече има нов генерален спонсор. Това е компанията

...
Първа лига вече има нов генерален спонсор. Това е компанията
Коментари Харесай

Първа лига вече е с ново име

Първа лига към този момент има нов общоприет спонсор. Това е компанията за спортни залози Еfbet, която ще работи в съдействие с БФС и " Футбол Про Медия ".
 Обмислят поименни билети за Първа лига
В резултат на това съдействие българското състезание към този момент ще носи името - еfbet Лига. Заедно с името ще бъде променено и логото на шампионата.

То ще бъде в цветовете на букмейкъра. Ще бъдат пуснати промоционални и забавни планове за всички футболни ентусиасти, а още с началото на шампионата ще бъде разкрита и първата изненада за феновете на футбола.

" Новото състезание от тази година ще се споделя efbet Лига. Работихме в къси интервали, с цел да създадем лого, което да бъде на европейско равнище.

Получи се едно ужасно лого. Главната цел е средставата, които влагаме, да бъдат изразходвани добре. Помагаме на редица тимове от Първа, Втора, Трета, а даже и на отбори от окръжните групи.

Не е казус едно състезание да бъде кръстено на спонсор. Идеята е нашите средста да се разпределят сред клубовете и за развиването на спорта ", съобщи Емил Кънев, маркетинг шеф на Efbet.

Спонсорството е част от дългогодишната акция на Efbet за поддръжка и развиване на българския спорт.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР