Първа лига от МФЛ-Варна си има нов лидер. Това е

...
Първа лига от МФЛ-Варна си има нов лидер. Това е
Коментари Харесай

Дубала свали Любимец-13 от върха в Първа лига. ЦСКА поведе в класирането без игра

Първа лига от МФЛ-Варна си има нов водач. Това е тимът на МФК ЦСКА, който оглави класирането след 17-ия кръг на конкуренцията без даже да е имал мач. Причината е, че " алените " записаха служебна победа над отказалия се отбор на Godzila, а Дубала победи с 2:0 досегашния отличник Любимец-13. Двубоят бе много оспорван, а Ивайло Станчев и компания осъществиха по един гол в последните минути на двете полувремена. Красен Костов откри резултата в 19-ата, а Мартин Богданов удвои в 38-ата. Така двукратните първенци към този момент са първи с 38 точки, а Любимец-13 е с една по-малко. Дубала е трети с 33.

Лудогорец Доброплодно се изкачи на четвъртото място в таблицата след инфарктен поврат от 0:2 до 3:2 против МФК Волов. Символичните домакини дръпнаха в резултата с два гола на Росен Иванов в 10-ата и 17-ата мин. " Орлите " върнаха един гол посредством Мартин Димитров в 19-ата, а след почивката Стоян Стоянов в 25-ата и Валери Даскалов в последните секунди донесоха скъпите три точки на отбора си.
За изкачването на Лудогорец нагоре в класирането оказа помощ и загубата на Балерини с 0:1 от МФК Макао. Единственият гол в дуела вкара Емил Илиев в 23-ата мин. Така тези два отбора, дружно с Доброплодно са с по 28 точки.
Веднага след тях седми с 26 е СОД-DSC, който би с 4:1 МФК Пекарни Чочо. Светлин Станчев и Момчил Димитров дадоха добър задатък на " охранителите " до осмата мин., а Билюр Мустафов върна едно попадение в 15-ата. През втората част Никола Петров и Данаил Дичев направиха успеха за отбора си още по-убедителна.

МФЛ-Варна, Първа лига - 17 кръг:
МФК Пекарни Чочо - ФК СОД-DSC 1:4
МФК Макао - МФК Балерини 1:0
МФК Волов - ФК Лудогорец Доброплодно 2:3
МФК Дубала - ФК Любимец 13-Варна 2:0
МФК ЦСКА - МФК Godzila 5:0 (служебно)
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР