Първа копка на важен проект направиха вчера в село Пъдарско.

...
Първа копка на важен проект направиха вчера в село Пъдарско.
Коментари Харесай

Подменят водопроводната мрежа в община Брезово

Първа копка на значим план направиха през вчерашния ден в село Пъдарско . На събитието участваха: кметът на община Брезово – инж. Калин Калапанков, кметът на с. Пъдарско – Димитър Петров и представител на компанията реализатор.

Проектът „ Реконструкция на вътрешна водопроводна мрежа в селата Свежен, Розовец и Пъдарско “ е по Програмата за развиване на селските региони за интервала 2014-2020 г . Сумата е в размер на 2 933 560,39 лв. без Данък добавена стойност . Изпълнението би трябвало да приключи доникъде на септември 2025 г .

Кметът инж. Калапанков съобщи: „ Изключително съм щастлив да създадем първа копка на този важен за община Брезово план. Чрез него ще се усъвършенства достъпа до качествена и чиста питейна вода.Проектът има за цел да увеличи успеваемостта на водопроводната мрежа в Свежен, Розовец и Пъдарско, да снижи високия % на загуба на вода и да увеличи виталния стандарт на живущите. Надявам се да продължим в тази тенденция и идващите години да подменим водопроводните мрежи в множеството села на община Брезово. “ 

Отец Младен освети обекта и отслужи водосвет за здраве.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР