Първа жалба е постъпила в . Тя е заведена от

...
Първа жалба е постъпила в . Тя е заведена от
Коментари Харесай

Първа жалба в парламентарната комисия по Магнитски

Първа тъжба е постъпила в. Тя е заведена от притежателите на " Ефбет " Цветомир и Стефан Найденови (баща и син). Преди изборите американското финансово министерство разгласи, че постанова наказания поради присъединяване в корупция на няколко души – някогашния народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски, хазартния необут Васил Божков, някогашния зам.-председател на Бюрото за надзор на СРС Илко Желязков, тогавашния зам.-министър на стопанската система Александър Манолев, както и ръководителите на организацията за българите в чужбина Петър Харалампиев и Красимир Томов.

Жалбата

Цветомир и Стефан Найденови молят комисията да проверява за какво, по думите им, непозволено са попаднали в листата на българското финансово министерство, а в това време друга компания е извадена от първичния вид на листата, съобщи Offnews.bg.
Найденови упорстват комисията да ги изслуша и да ревизира дали включването им в листата е законосъобразно.

Жалбоподателите напомнят, че два дни откакто Съединени американски щати оповестиха, че глобяват 3 физически лица и 64 компании по закона " Магнитски ", у нас бе основана работна група за дейности във връзка със глобите. Тази работна група на 9 юни разгласява лист с 34 компании, които са свързани със глобените, и измежду тях бе сдружението " Интралот " АД.

Актуализиране
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР