Първа инвестиционна банка винаги е била много близка както до

...
Първа инвестиционна банка винаги е била много близка както до
Коментари Харесай

ПИБ и VISA пускат нова банкова карта с логото Олимпиадата в Токио

Първа капиталова банка постоянно е била доста близка както до спорта, по този начин и до олимпийската концепция. Днес банката добави още един неповторим детайл в това съдействие. Тя към този момент предлага на своите клиенти нови дебитни и кредитни карти на VISA с логото на Oлимпийските игри, които ще се проведат в Токио това лято. На събитието по случай презентацията участваха новият изпълнителен шеф на банката Николай Бакалов, генералният управител на VISA за България, Гърция и Кипър Севдалина Василева, заместник-председателят на Българския олимпийски комитет Любо Ганев и една от най-титулованите български спортистки - олимпийския първенец по спортна пукотевица Мария Гроздева.

Николай Бакалова акцентира, че новите карти дават доста благоприятни условия на своите притежатели и в промоционалния интервал им оферират доста бонуси. Новите кредитни карти Visa с дизайн на Олимпийските игри се оферират без такса годишна поддръжка за първата година и без рента за първите 4 отчетни интервала. При новите кредитни карти Visa payWave, които са безконтактни, има опция за предел до 50 000 лв. или тяхната равноценност в евро, или щатски долари.

От 3 февруари 2020 година до 31 март 2020 година всеки клиент на ПИБ, който е издал своята нова или кредитна карта Visa Tokyo 2020, ще взе участие в лотария за следните награди:
Специална премия: пакет за двама " Олимпийски игри ", проведен от Visa и включващ пътешестване до Атина, Гърция и спомагателни интензивности към него; Седмични награди: Луксозен уикенд за двама в 5-звезден хотел с включени гурме и спа процедури; Дневни награди: спортни аксесоари - раници Adventure Duffel Bag.
Севдалина Василева съобщи, че като дълготраен сътрудник на Олимпийските игри VISA има неповторимата опция да предложи на банките карти с дизайни, свързани с това неповторимо спортно събитие. ПИБ е първата и единствена към този момент банка у нас, която предлага свои карти с логото на Олимпийските игри в Токио, което може да придаде на тези пластики и колекционерска стойност.

Николай Бакалов изясни, че като водач в картовите разплащания у нас, ПИБ е била най-логичния български сътрудник на VISA за издаването на дебитни и кредитни карти с новата олимпийска визия. Според него картовите разплащания в България поддържат постоянен прогресивен тренд, като радостното е, че от ден на ден клиенти употребяват и дебитните си карти за безналични заплащания, а освен за изтегляне на пари от банкоматите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР