Първа дама сред първите красавици през последните 30 години у

...
Първа дама сред първите красавици през последните 30 години у
Коментари Харесай

Избират „Първа дама“ сред най-красивите

" Първа дама " измежду първите хубавици през последните 30 години у нас ще бъде определена напълно скоро, научи HotArena.

Организаторите на " Мисис България " и победителките в конкуренцията през годините са решили да отбележат юбилея на състезанието с нов подобен. С награди ще бъдат отличени най-изявените дами в разнообразни сфери - мода, хубост, бизнес, предприемачество, иновация, щедрост.

" Идеята беше да отбележим юбилея на 9 януари, когато се навършват 30 години от първото издание, да се съберем и да отпразнуваме. Извънредното състояние в страната и ограниченията осуетиха проектите ни. Затова взехме решение да създадем този конкурс като създадем платформа за онлайн гласоподаване. Категориите ще са няколко и всеки ще може да гласоподава " - изясни пред вестника Меги Савова, лицензиант на " Мисис България ". Т я добави, че се чака скоро платформата да е подготвена. Красавиците, носителки на короната през годините, сами са се заели с организацията на конкуренцията.

Патрон на " Първа дама " ще е носителка номер едно на короната " Мисис България " Петрана Берисот. През 1991 година тя печели състезанието и до през днешния ден носи с горделивост купата. След нея състезанието печелят известни модели, актриси, публицисти, юристи, лекари, бизнес дами и други Една от най-известните измежду тях е Мариана Маринова. През годините тя е уредник на редица съревнования за хубост у нас, като сред тях са хитовият " Мис Силикон ", а сега като онлайн риалити се организира първият по рода си в България " Мис Плюс Размер ".

Последното издание на " Мисис България " се организира в края на октомври предходната година, когато с лентата " Мис България Свят " се окичи червенокосата изкусителка Моника Минкова. Победителката " Мисис България Вселена " Валери Стефанова завоюва благосклонностите с изключение на с сексапил и с благотворителната идея, с която се зае - безвъзмездни курсове по британски език за обществено слаби деца.

Запазва се наклонността интерес към състезанието да демонстрират омъжени дами с висше обучение и влиятелни специалности.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР