Партньорство на DataArt и Hospitio ще помогне на туристическия бранш

...
Партньорство на DataArt и Hospitio ще помогне на туристическия бранш
Коментари Харесай

DataArt започна партньорство с американската Hospitio


Партньорство на DataArt и Hospitio ще помогне на туристическия отрасъл да се възвърне
(снимка: CC0 Public Domain)

Глобалната софтуерна компания DataArt, която оперира и с офис в България, разгласи партньорство с основаната в Далас Hospitio Consulting and Services. Двете компании ще доставят новаторски услуги, които оказват помощ на туристическия отрасъл да възвърне бизнеса си и да излезе от рецесията, провокирана от пандемията.

Партньорството е ориентирано към стимулиране на нововъведенията в необятен набор от области, измежду които ръководство на приходите на туристическите компании, ценообразуване, дистрибуция, маркетинг, обмисляне, електронна търговия, мърчандайзинг, мрежово обмисляне, стратегии за преданост и други

„ Това е най-подходящият миг да обединим напъните си, защото потребностите на туристическия отрасъл, свързани с, се усилват и стават все по-конкретни. Партньорството на DataArt с Hospitio ще усъвършенства качеството на услугите, които двете компании могат да предложат, с цел да ускорим тази промяна ”, разяснява Макс Жданов, вицепрезидент на дивизията „ Туризъм и пътувания ” в DataArt.
още по тематиката
Партньорството ще комбинира бизнес и консултантския опит на Hospitio с софтуерната експертиза на DataArt при даване на услуги за софтуерен инженеринг.

Hospitio разполага с екип от индустриални специалисти, натрупали опит от съдействието с известни имена в сектора като American Airlines, Delta Airlines, United Airlines и други DataArt, от своя страна, предлага софтуерни услуги на над 100 клиента в туристическия отрасъл.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР