Партньорите на Acronis имат лесен достъп до съдържание, инструменти и

...
Партньорите на Acronis имат лесен достъп до съдържание, инструменти и
Коментари Харесай

Acronis обнови партньорския си портал


Партньорите на Acronis имат елементарен достъп до наличие, принадлежности и образование
(снимка: Acronis)

О бновен партньорски портал на Acronis дава разширени благоприятни условия за маркетинг и продажби на доставчиците на услуги, риселърите и дистрибуторите в #CyberFit Partner Program.

Порталът обезпечава на сътрудниците елементарен достъп до наличие, принадлежности и образования, с цел да вършат сполучлив бизнес в региона на киберзащитата. Интерфейсът е елементарен за потребление и дава нови благоприятни условия, които ще оказват помощ на сътрудниците на Acronis да покачат рентабилността на своите решения.

„ Нашият триумф е директно обвързван с триумфа на сътрудниците, заради което вършим всичко допустимо, с цел да ускорим техния бизнес напредък. Наскоро представихме Acronis Cyber Protect Cloud, който дава опция за спомагателна облага на сътрудниците ни, както и усъвършенствани тласъци за партньорската стратегия #CyberFit Partner Program ”, разясниха от Acronis.

е наличен на шест езика. Сред направените усъвършенствания са:

Партньорите, които са взели участие в тестването на портала, удостоверяват, че новите благоприятни условия ще им оказват помощ да рационализират своите продажби и маркетингови начинания.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР