Партньорът ви се плаши от идеята за ангажирана връзка? Чувствате

...
Партньорът ви се плаши от идеята за ангажирана връзка? Чувствате
Коментари Харесай

Зодиите, които се страхуват да се обвържат

Партньорът ви се плаши от концепцията за ангажирана връзка? Чувствате че не може да се отпусне и разкрие пред вас? Е, астрологията може да има отговор за това. Ако се срещате с някой от тези зодиакални знаци, би трябвало да знаете, че те се опасяват от обвързване и им би трябвало повече време.

Дева

Девите търсят съвършенството на всички места, в това число и любовния си живот. Понякога те обръщат внимание на всеки един подробност и даже си имат надзорен лист на идеалния съгласно тях сътрудник и връзка. Излишно е да споделяме, че е могат да се провиснал и ангажират съществено единствено когато са намерили своя „ съвършен “ сътрудник.

Водолей

Водолеите са екстроверти и флиртуващи по природа. Те ненавиждат да бъдат доминирани от който и да било и скрито се опасяват, че сътрудникът им може да не хареса техните привички и да им подреже крилата. Те могат да предпочетат да купонясват с непознати, да търсят инцидентни връзки или просто да останат другари с хората и да отделят време, с цел да се ангажират с някого.

Стрелец

Стрелците са свободни птици и обичат своята самостоятелност. Идеята да се открият с някой, който преди малко са срещнали, ги кара да се усещат в капан и затова задължението за каквото и да било не е за тях. Въпреки това, откакто се влюбят, тяхната преданост и почтеност не знаят граници.



Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР