Партньорът на Неделя Щонова в Денсинг Старс“ Наско Месечков крие

...
Партньорът на Неделя Щонова в Денсинг Старс“ Наско Месечков крие
Коментари Харесай

Наско Месечков крие страшна драма преди 16 години

Партньорът на Неделя Щонова в „ Денсинг Старс “ Наско Месечков крие страшна драма преди 16 години. Танцьорът е признавал, че през 2008 година претърпява тежка 12-часова интервенция от израстък на хипофизата. За благополучие тя е сполучлива и Наско оздравява, само че от този момент всяка година се подлага на профилактични прегледи и ядрено-магнитен резонанс, с цел да е сигурен, че туморът няма да стартира да пораства още веднъж .

„ Имах главоболие, виеше ми се свят, само че го отдавах на преумората. Получих нещо като импровизиран пристъп. Веднага потеглих по лекари да схвана какво ми е. Накрая се оказа, че е израстък на хипофизата. Разбира се, незлокачествен. Почувствах нещо едвам когато образуванието стартира да кърви.

Затова неврохирургът ми сподели, че би трябвало да реагираме доста бързо. След като се разбра какво ми е, след три дни ме оперираха. Не ми отваряха главата, тъй като към този момент има нов способ - махнаха ми тумора през носа. Оперира ме проф. Бусарски, Бог да го елементарни, в болница „ Св. Иван Рилски “. Беше извънреден неврохирург, на него дължа доста. Ако бях просрочен още малко, в този момент да съм ослепял, тъй като туморът беше към два сантиметра “, спомня си Месечков. Два дни след интервенцията той лежи в интензивно поделение и на третия ден го изписват.

След пет месеца бил безусловно деен и се връща на дансинга, тъй като танците са неговата пристрастеност. Тази тежка интервенция обаче го трансформира и Наско схваща, че не всичко би трябвало да става непременно. Просто гледа да живее колкото е допустимо по-спокойно.

Днес Месечков е благополучен с дамата до себе си Кремена, с която дружно отглеждат четири деца, две от които са от нейния предходен брак, пише „ Галерия “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР