Партньор в проекта на Metro Markets е ИТ компанията DataArtГъвкава

...
Партньор в проекта на Metro Markets е ИТ компанията DataArtГъвкава
Коментари Харесай

Изграждат най-голямата B2B платформа за е-търговия в Европа

Партньор в плана на Metro Markets е ИТ компанията DataArt

Гъвкава и мащабируема платформа за е-търговия ще осъществя проектите за напредък на Metro в Европа
(снимка: CC0 Public Domain)

Технологичната компания DataArt си партнира с Metro Markets – B2B платформа за електронна търговия, която е дъщерно сдружение на немската мултинационална компания Metro AG, в създаването на ERP система за е-търговия от последващо потомство.

Решението е мащабируемо и автоматизирано с редица благоприятни условия – от електронно ръководство на контракти, интелигентно ценообразуване и маршрутизиране на поръчки до следене на процеси и погашение на отговорности. То би трябвало да обезпечи по-нататъшното развиване на Metro Markets като най-голямата B2B платформа за е-търговия в Европа.
още по тематиката
Целевата група на онлайн B2B платформата са хотели, заведения за хранене и кетъринг компании, които ще могат да я употребяват, с цел да пазарят от необятен кръг самостоятелни търговци, както и да купуват личните артикули на Metro.

Проектът е създаден в границите на по-малко от година. Създадена е гъвкава и мащабируема платформа, която ще осъществя проектите за напредък на Metro в Европа, разяснява Филип Блом, CEO на компанията. B2B платформата започва първо в Германия.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР