Партизанската група Бепол, наричана още и Беларуски партизани, вече има

...
Партизанската група Бепол, наричана още и Беларуски партизани, вече има
Коментари Харесай

Партизани: Имаме план за преврат срещу Александър Лукашенко

" Партизанската група Бепол, наричана още и Беларуски партизани, към този момент има проект за отстраняването на беларуския президент ", това написа израелската медия " Детали ".

Един от представителите на сдружението Александър Азаров съобщи: Ние имаме създаден проект за свалянето на диктатора в Минск. Планът ще бъде сбъднат в нужното време.

" За триумфа на преврата против Лукашенко е належащо да се отслаби режима на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През. Когато съветският президент бъде ангажиран с вътрешни проблеми, той няма да има време да се занимава с Беларус. Слабият Путин няма да може да поддържа Лукашенко ", сподели още Азаров.

Говорителят на Бепол добави, че Беларуските партизани работят интензивно на територията на родината му. " Ние унищожаваме съветска военна техника и транспортна инфраструктура, която Русия употребява за експанзията си против Украйна. Ние действаме и в Русия, а също образоваме наши съграждани в Украйна, които желаят да се бият на страната на Киев ", добави той.

Групировката пое отговорност за офанзивата с дрон край Минск през февруари 2023 година

Както към този момент екипът на писа, в резултат на нападението бе съществено развален съветски боен аероплан.

Бепол е формирана пред октомври 2020 година Нейното ядро са някогашни чиновници на силови структури на Беларус, избягали от страната след кървавото потушаване на митингите против преизбирането на Лукашенко за президент през август същата година.

Членовете на Бепол са към 200 души. Организацията твърди, че с изключение на в Полша, където се намира нейната централа, има представителства в Белгия, Германия, Литва, Украйна, Швеция, Естония, Съединени американски щати, Канада, Австралия и други страни.

Азаров е роден през 1977 година в Минск. Той преди лятото на 2020 година е работил в полицията и в службата за битка против проведената престъпност и корупцията.

На 15 февруари тази година той бе наказан задочно на 25 години затвор. Съд в родината му  го призна за отговорен в основаване и присъединяване в организация, целяща принудително събаряне на властта в Република Беларус, сподели информация на екипа на.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР