Партизан и Цървена звезда отново са съперници на баскетболния терен,

...
Партизан и Цървена звезда отново са съперници на баскетболния терен,
Коментари Харесай

6500 “гробари” с феноменална подкрепа в дербито

Партизан и Цървена звезда още веднъж са противници на баскетболния терен, като този път двата белградски колоса се срещат в полуфиналните плейофи на Адриатическата лига. Резултатът в серията е еднакъв - 1-1 след два изиграни дуела, а втората среща в именитата зала “Пионир” в сръбската столица, която в този момент се споделя “Александър Николич”, бе същински пример за поддръжка от страна на “черно-бялата” агитка.

Поради засилените ограничения за сигурност и разположението на трибуните, при семейството на Партизан, извоювано със 70:67, гостуваща агитка нямаше. За сметка на това “гробарите” препълниха залата, чийто потенциал е 5878 седящи места, само че все пак съгласно формалната статистика на дербито е имало 6500 души!

Ултрасите на домакините подразниха безконечния си зложелател с хореография, изобразяваща клубния президент на “звездашите” Небойша Чович. Бившият министър председател на Сърбия бе нарисуван като пациент на болница, с голям брой системи, както и с по половин лого на Цървена звезда и ФМП на гърдите, като по този метод “черно-бялата” половина на Белград визираше околните връзки сред “червено-белите” и различен локален отбор - ФМП.

Ключовият дуел №3 е на 6 април.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР