Партизан (Червен бряг) спечели гостуването си на Ювентус (Малчика) с

...
Партизан (Червен бряг) спечели гостуването си на Ювентус (Малчика) с
Коментари Харесай

Партизан подчини Ювентус

Партизан (Червен бряг) завоюва гостуването си на Ювентус (Малчика) с 1:0 в среща от 23-ия кръг на Северозападната Трета лига. Момчил Стоянов осъществя единственото попадение. Това се случи в 60-ата минута, когато червенобрежкия отбор организира офанзива като по учебник. Димитър Димитров и Петьо Славчев комбинираха с по едно допиране на топката и изведоха настрана Стоянов, който опъна мрежата на домакините. Те започнаха по-добре срещата и преимуществото им продължи до края на първото полувреме. Александър Скорчев можеше да открие резултата в 10-ата минута.
 Ювентус (Малчика) излиза за първа победа вкъщи Ювентус (Малчика) излиза за първа победа вкъщи
После Мартин Милков насочи топката под гредата, само че Станислав Антонов мазета. Последният излезе неразчетено в 42-ата минута, Милков чукна топката встрани, само че Галин Великов я мазета. Милен Тонев пък насочи два удара, а Христо Димов с глава не вкара от близко в отсрещната врата до почивката. След нея Партизан беше по-добър. В 50-ата минута намиращия се в центъра на терена Тонев съвсем сполучи с прехвърлящ удар. Със сетни сили Павел Драганов мазета, връхлитащия Славчев шутира, само че стражът на Ювентус отклони топката с крайник в гредата.
 Партизан: Ювентус (Малчика) е подъл съперник Партизан: Ювентус (Малчика) е подъл съперник
В 70-ата минута пред Славчев беше празната врата, само че той реши да вкара със свиреп шут и … изпрати топката в навън. В оставащото време пропуски направиха още влезлия като запаса Радослав Батов и Тонев. През тази втора част, футболистите на Ювентус разчитаха на далечни удари и центрирания. Единствено Ивайло Дюлгеров имаше късмет да изравни, само че го пропиля.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР