Партийната битка приключи миналата година и резултатът е категоричен –

...
Партийната битка приключи миналата година и резултатът е категоричен –
Коментари Харесай

Борисов директно обвини Манолова, че се договаря с роми да опетнят Фандъкова

Партийната борба завърши предходната година и резултатът е безапелационен – ГЕРБ против Българска социалистическа партия в София – два пъти. Така Борисов разяснява обстановката в столицата преди балотажа за избор на нов кмет.
Моментално той не пропусна да извади отново сюжета " Костинброд " по адрес на Мая Манолова и уточни като нова серия въпроса за ромските гласове - тъй като всеки знаел, че с ромските гласове в действителност не се прекатурва избор в София. " ", съобщи Борисов пред bTV и добави, че фотосите щели да тръгнат по обществените мрежи и след това да има конференции, с цел да се преобърне вота. Борисов разгласи и, ч е за акцията на Манолова помагал човек, който му споделил преди време – когато се кандидатирал за кмет на София, че успеха на изборите коствала 3 млн. лв.. Името му е с " Б ", сподели министър председателят, който не пожела да каже цялостното име, тъй като щяло да се стигне до съд, само че можел да се закълне ., прикани Борисов. „ Братя Галеви са ѝ помогнали доста, през новите избори ”, акцентира министър-председателят, който посочи, че не значело, че Галеви нямат въздействие върху ромските босове.
Борисов извади статистика и, че Българска социалистическа партия в действителност има извоювани по-малко общини от Движение за права и свободи – 40:54. Дори в Русе, където претендентът на Българска социалистическа партия води преди балотажа, ГЕРБ печели в Общинския съвет, акцентира водачът на ГЕРБ, който изкара тезата, че партията му е първа политическа мощ всеобщо по общинските препоръки. " Понеже съм партиен водач, ще си приказвам за политическата мощ ", съобщи Борисов.
Резултатите в Ямбол и в Русе демонстрират кой играе против ГЕРБ. Не ми се мисли, че Цветанов прави по този начин, няма да му прави чест, изясни Борисов обстановката с вътрешните за ГЕРБ градове. Лидерът на ГЕРБ сподели и, че в Русе партията му имала различен претендент, само че той не могъл да взе участие, тъй като нямал 6-7 дни уседналост, без да прецизира име. Той добави, че щял да се среща скоро с американския президент Доналд Тръмп и да разбере какво правил Цветан Цветанов в Съединени американски щати.
Борисов в началото не отговори на въпрос дали е взел акцията за локалните избори " на ръчна " с множеството си предавания онлайн във Фейсбук. " През акцията бях на две-три места ", сподели той и изясни, че ходел по основни инфраструктурни обекти, тъй като е значимо да видят хората по какъв начин напредва работа. След като му беше казано, че бил също в Сливен, Ямбол и Стара Загора, той изясни, че откривал спортни зали, в Стара Загора особено желали, и се занимавал със земеделците и заплащанията за тях.
Ако погледнете Тръмп, Меркел, Макрон, Путин в случай че щете, ръководството постоянно е обвързвано с непопулярни решения, които се вземат, сподели още Бойко Борисов. И даде образец – че след последните два пъти, когато Българска социалистическа партия е била на власт в България, ГЕРБ печели от ден на ден общински съветници като цяло в България.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР